Contact Goeie Grutten Impact Fonds

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door Goeie Grutten BV bewaard.

 

Bezoekadres

Havendijk 22 • 4201 XA Gorinchem • Nederland

KvK 50961578

office@goeie-grutten.nl

+31 (0)183-689288

 

Schrijf je hier in voor de Goeie Grutten Impact Fonds nieuwsbrief

 

Goeie Grutten Impact Fonds is gevestigd in een voormalig pakhuis aan de Havendijk in Gorinchem. Het pand werd in 1859 door Jan Blankers, graanhandelaar, gebouwd. In 1946 kwam het samen met de buurpanden in handen van de firma Jan Bastmeijer en Zonen, groothandel in peulvruchten, grutterswaren, suikerwerken en wijnen en producent van zwak alcoholische likeuren.

Tot de jaren 60 werd er vanuit het pakhuis volop handel gedreven en pas toen de groothandel in 1968 samenging met Envema Nettorama werd de bedrijvigheid minder. Toen Bastmeijer junior het pand in de jaren ‘90 overnam van zijn vader, liet hij het pakhuis renoveren.

Het karakteristieke gebouw biedt sindsdien met moderne kantoorfaciliteiten, een multifunctionele ruimte en een prachtige tuin ruimte aan verschillende ondernemers.